Категории Информация
Кассы Добавить событие
14 ноября 2019

Будьте как дома!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Дворец культуры «Северный»
г. Кривой Рог, ул. Маршака, 1В

О событии

Ада Роговцева — жива легенда української сцени, знову і знову радує шанувальників своїм яскравим талантом. Режисер вистави, дочка Ади Миколаївни — Катерина Степанкова, учениця Романа Віктюка і Петра Тодоровського.

П’єса Жан-Марі Шевре «Squat» (в українській сценічній версії — «Будьте як вдома») досить відома в Європі. У 2000-му автор отримав за свій твір спеціальну премію ООН. Він був також номінований на вищу театральну нагороду Франції — премію «Мольєр» саме за цю історію.

Тема міжнаціональних відносин сьогодні особливо хвилює світ. Це також тема єдиного Дому, яким нарешті і має стати як для кожного з нас, так і для персонажів конкретної п’єси наш досить обмежений «земний простір». Простір, який для одних визначається державними кордонами. А для інших — стінами паризької квартири, де і живуть герої вистави, вирішуючи свої то складні, то «прості» людські взаємини.

Пара молодих емігрантів — араб Самір та полячка Бася — випадково опиняються у великій квартирі в центрі Парижа. Так само випадково в їхнє життя входять дві літні французькі леді — Жанн і Марівонн… Останню і грає у віставі Ада Миколаївна Роговцева. Зіткнення двох світів, поєдинки різних ментальностей, взаємодія контрастних характерів — саме в цьому «пружина» цієї комедійної і одночасно драматичної сповіді.

В одній з головних ролей — Ахтем Сеіталбаєв (він в ролі араба Саміра), на сьогодні одна з найяскравіших зірка столичної театральної сцени і українського кініматографа.

У виставі «Будьте, як вдома!» також зайняті провідні актори київських театрів: Галина Корнєєва, Заслужена артистка України Світлана Орліченко Ольга Атанасова, Владислав Нікітюк, Павло Лі.

Художник вистави — Тарас Ткаченко, хореограф — Олексій Скляренко.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код