Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 лютого 2022

Stand-Up: Дмитро Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац молоді та студентів КТУ
м. Кривий Ріг, вул. Віталія Матусевича, 11А

Про подію

Увага!

Подія відбудеться згідно з запровадженими в Україні карантинними нормами і рекомендаціями МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Організатор події просить взяти до уваги, що у деяких «зонах» необхідно мати при собі сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19, або ж негативний ПЛР- Експрес-тест з виявлення антигену Sars-Cov-2.

Дмитро Романов у Кривому Розі!

22 лютого 2022 року  в Палаці молоді та студентів КТУ відбудеться концерт відомого стендапера Дмитра Романова у Кривому Розі, який представить свою нову сольну програму SELFMADE! Комік вже давно відомий знавцям гумору та й сам з’їв на цій справі собаку. 15 років тому Романов починав грати у студентському КВК, потім брав участь у телевізійних програмах, а тепер збирає мільйони переглядів в мережі та повні зали на кожному концерті.

Стендап-концерт SELFMADE

У черговий всеукраїнський тур артист вирушив з новою програмою SELFMADE. Адже самоіронія - це чи не головна зброя проти нудьги в його гумористичному арсеналі. Оскільки Дмитро народився і виріс в Одесі, він  дуже добре знає, як це працює. Комік легко змушує глядачів падати від сміху, уникаючи при цьому грубощів, брутальних слів та солоних жартів. Адже для того, щоб встромити гостру шпильку в розмову, розумній та вихованій людині все це не треба. Дмитро Романов не намагається своїми виступами змінити світ. Він просто хоче робити людей щасливіше за допомогою сміху. Бодай трішечки.

Щоб потрапити на стендап-концерт Дмитра Романова в Кривому Розі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Кривого Рогу шукайте на нашому сайті.

Куди піти у Кривому Розі? На виступ Дмитра Романова!

  1. Вихований гумор і нестримний сміх
  2. Одеський колорит
  3. Чудова нагода для побачення
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код