Категорії Інформація
Каси Додати подію
Notre Dame de Paris Le Concert
28 лютого 2022

Notre Dame de Paris Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Криворізький театр драми та музичної комедії імені Т.Г. Шевченка
м. Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 23

Про подію

Notre Dame De Paris Le Concert у Кривому Розі!

28 лютого 2022 року у Криворізькому театрі драми та музичної комедії імені Т.Г. Шевченка відбудеться показ концертної версії мюзиклу Notre Dame De Paris Le Concert.

Зустрічайте легенду, якій підкорився весь світ! Кінорежисери багаторазово екранізували цю історію. Не оминули її стороною і аніматори зі студії Disney. За "Собором Паризької Богоматері" ставляться опери, балети, мюзикли.

Ключовим поняттям у романі Віктора Гюго "Собор Паризької Богоматері" є "доля". Саме це слово було вирізано невідомою рукою на стіні однієї з веж собору. Саме доля звела разом вуличну танцівницю Есмеральду, горбаня Квазімодо, поета Гренгуара, священника Фролло та капітана королівських стрільців Феба. Їхні життя виявилися тісно переплетеними. Троє чоловіків, кожен по своєму, закоханий в прекрасну циганку Есмеральду, яка, своєю чергою, також  закохана в іншого. Доля, що тяжіє над головними героями роману, визначила їхню участь.

Віктору Гюго вдалося своїм твором привернути увагу сучасників до пам'ятників готичної архітектури - в той час багато з них навмисно руйнувалися або піддавалися варварській модернізації. Роман "Собор Паризької Богоматері" перетворив титульну архітектурну споруду у французьку національну ікону.

Концертна версія мюзиклу "Собор Паризької Богоматері"

Уособленням цієї ікони є однойменний мюзикл, який вийшов в 1998 році. Тепер це грандіозне шоу і у вашому місті! Сто шістдесят артистів вийдуть на сцену для відтворення помпезної атмосфери роману. Notre Dame De Paris Le Concert вразить вас своєю музичною та драматичною міццю. Сім солістів виконають основні партії, що стали вже класичними. Симфонічний оркестр, хор і рок-бенд довершують обрамлення цієї перлини, під назвою Notre Dame De Paris Le Concert.

Сценографічні рішення вражають, освітлення надає подіям на сцені необхідну глибину та трагічність, деталізація костюмів дозволяє перенестися в Париж XV століття. Пориньте в атмосферу безсмертного твору Віктора Гюго. Разом з героями відвідайте величний пам'ятник архітектури та міські площі. Відчуйте силу любові та долі, що зіткнулися в Notre Dame De Paris Le Concert.

Щоб потрапити на концертну версію мюзиклу Notre Dame De Paris Le Concert в Кривому Розі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Кривого Рогу шукайте у нас на сайті.

Куди піти у лютому в Кривому Розі? На Notre Dame De Paris Le Concert!

  1. Масштабна вистава світового рівня.
  2. Класичний драматичний сюжет Віктора Гюго.
  3. Чудова музика.
  • Тексти - Люк Пламондон
  • Музика - Ріккардо Коччіанте
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код