Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART Le Concert
01 червня 2022

Rock MOZART Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Криворізький театр драми та музичної комедії імені Т.Г. Шевченка
м. Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 23

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Кривому Розі!

25 листопада 2021 року Криворізький театр драми та музичної комедії імені Т.Г. Шевченка запрошує на яскраву незабутню концертну версію знаменитої рок-опери Rock MOZART Le Concert в Кривому Розі. Опера про повну протиріч долю великого маестро, геніального музичного бунтаря, справжню за своїми творчими поривам "рок-зірку" в історії музики. Зустрічайте, в центрі оповідання неперевершений Вольфганг Амадей Моцарт. Ви доторкнетеся до його унікального дару і доленосних подій біографії за допомогою хітів у виконанні семи знаменитих солістів.

Геній Моцарта провокував його виходити за рамки прийнятих канонів як в музиці, так і в своєму насиченому  витіюватими поворотами житті.  Пресинг з боку власного батька, обдарованого музиканта і композитора, теплі і повні підтримки відносини з матір'ю, яка пішла з життя під час туру в Париж прямо на руках у молодого сина. Все це наклало свій відбиток на характер і здатність Моцарта відстоювати власну думку. Всупереч батькові він одружився, всупереч громадській думці порушував музичні канони, вважав авторитетом власну сестру Нанерль і змагався з набагато більш досвідченим Сальєрі.

Концертна версія легендарної рок-опери

Ми здійснимо нашу подорож по хвилях життя геніального композитора за допомогою рок-музики і масштабного театралізованого дійства на сцені. Віддамо належне детально пропрацьованим костюмам артистів та сучасній  сценографії, які занурять глядача в блискуче дійство. Нас чекає захоплююча повномасштабна розповідь завдяки симфонічному оркестру, хору, рок-групі і бездоганним солістам - всього в постановці задіяно більше сотні артистів. Деталі долі великого творця відображені в 28 рок-хітах, які виконають для нас семеро зіркових солістів французькою мовою.

Оригінальна опера MOZART L'Opera Rock викликала фурор вже при своїй першій постановці в Парижі. Миттєво прогримівши по всьому світу, вона завоювала любов і визнання публіки своїм захоплюючим барвистим дійством, музикою, сучасним форматом. Крім того, вона стала першим в історії мюзиклом, який зняли в форматі 3D, що допомогло збільшити охоплення нової аудиторії. А головне, допомагало знайомити найрізноманітнішу публіку з творчим шляхом Моцарта на мові найбільшою пристрасті геніального бунтаря - мові музики

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Кривому Розі, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше музичних вистав і яскравих концертів в афіші Кривого Рогу шукайте на порталі Контрамарка.

Яку сучасну постановку не можна пропустити в Кривому Розі? Знамениту рок-оперу Rock MOZART Le Concert!

  1. Доля і творчий шлях музичного генія
  2. Масштабна вистава і грандіозне шоу
  3. Більше сотні блискучих артистів на одній сцені
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код